Distributie en Logistiek

De problemen

Opslag logistiek en materiaal handling systeem oplossingen vereisen geplande en reactieve onderhoudsprogramma's, vaak op hoogte voor het efficiënt benutten van de ruimte.
De verplaatsing van goederen in een distributie- of productieproces vereist geavanceerde automatiseringssystemen. Hoe hoger het volume van de beweging, des te groter de complexiteit.
Materiaal flow-oplossingen; met behulp van pallet of kist transportbanden, AGV's en monorails zijn een zeer effectief middel om goederen tussen werkgebieden te verplaatsen. Ze bieden realtime tracking van goederen en van belang zijnde taken ; bijvoorbeeld inpakken, wegen en het sorteren van goederen.
Onderhoud is de sleutel tot een efficiënt proces, veel gebieden zijn ongemakkelijk en daarom moeilijk te bereiken; elke taak verschilt vaak van de vorige. Werken op hoogte moet veilig en traditioneel worden uitgevoerd. Externe steigerbouwbedrijven en vaste aluminium torensystemen zijn ingezet. Externe steiger arbeid is duur en niet 24/7 beschikbaar, aluminium framesystemen zijn omslachtig, inflexibel, moeilijk te transporteren en passen niet in lastig te bereiken plaatsen.

De oplossing

Het gebruik van een LOBO-systeemoplossing kan de werking van het logistieke systeem aanzienlijk verbeteren door de arbeidskosten voor steigers te verminderen, wat op zijn beurt de serviceniveaus verbetert en de productiviteit van het technisch personeel verhoogt. Het LOBO-systeem kan snel, eenvoudig en veilig rond, door of boven transportbanden en beperkte toegangsruimten worden gemonteerd - door uw eigen onderhoudsploeg in huis.
Dit betekent dat externe steiger arbeidskosten kunnen worden verminderd zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Gebieden die voorheen als moeilijk te bereiken werden beschouwd, zijn nu gemakkelijk toegankelijk voor onderhouds- en reinigingsdoeleinden. Bovendien is het 24/7 beschikbaar en geeft u daarmee de controle over wat en wanneer u uw onderhoudstaken plant.

Voordelen

De ervaring leert dat het inzetten van het LOBO-systeem de kosten voor het huren van steigers en het bouwen van op maat gemaakte toegangssystemen verlaagt. Door uw afhankelijkheid van steigers en engineeringbedrijven te verminderen, worden kostenbesparingen bereikt - eenvoudig binnen een periode van 12 maanden. Met deze meetbare kostenreductie komt de extra besparing in verband met kortere uitvaltijd en hogere productiviteit ten gunste van uw onderhoudsafdeling 24/7 beschikbaar, snel op te zetten - en vooral veilig - het is onmiddellijk instelbaar voor uw volgende karwei zonder wachttijd voor personeel terwijl nieuwe constructies met een vast frame worden gebouwd. Opnieuw configureerbaar, dit product wordt keer op keer ingezet zonder verwijderingskosten en minimale vervangings- en doorlopende opleidingskosten..

Een aantal voordelen op een rij

  • LOBO geeft u een stevig werkplatform wat staat als een huis.
  • LOBO kan door eigen personeel opgebouwd en aangepast worden
  • LOBO past overal en is flexibel genoeg om aan al uw eisen tegemoet te komen.
  • Het systeem is altijd naar wens aan te vullen voor meer uitgebreide toepassingen, uw gehele investering komt hiermee tot z’n recht.
  • De gehele steiger kan snel én zonder gereedschap in elkaar gezet worden.
  • De stalen componenten verzekeren u van jarenlang gebruik zonder schuddende of rammelende delen.
  • Het LOBO Systeem voldoet aan, óf overtreft, alle wettelijke veiligheidseisen. Leuningen kunnen op iedere moment en op iedere plaats tijdens het opbouwen zeer snel geplaatst worden. Componenten die niet in gebruik zijn kunnen compact opgeslagen worden.