Roltrapsteiger

Huidige aluminium steigerproducten kunnen niet opnieuw worden geconfigureerd om op lastige plaatsen zoals trappen en roltrappen te passen. Ouderwetse pijp/koppeling-steigers zijn zwaar en tijdrovend om te bouwen.

Het LOBO-systeem kan een oplossing bieden voor deze problemen. Omdat het snel te monteren is, kan een aanzienlijke arbeidsreductie worden bereikt.
Tunnel- en metrosystemen bestaan allemaal uit een netwerk van onderling verbonden spoorlijnen. De sleutel tot een efficiënte loop, soepele bediening en veiligheid van reizende passagiers is een goed onderhouden roltrap- en trappensysteem.

Nachtelijke onderhoudsproblemen bestaan, omdat de tijdsdruk de arbeidskosten verhoogt, waarbij veiligheid hét sleutelwoord is.

Strategisch gebruik van het LOBO-systeem om snel toegang te krijgen tot werken op hoogte, kan deze problemen deels verlichten.

Het LOBO-systeem kan worden geconfigureerd om een veilig werkplatform te creëren boven een roltrap of een trap. Snelle montagetijd van een systeem binnen 40 minuten. Er is geen gereedschap nodig om dit systeem op te bouwen, dit betekent lagere arbeidskosten en een veiligere werkomgeving.

Het LOBO-systeem kan worden geconfigureerd in een onbeperkt aantal vormen en afmetingen, geschikt voor bijna alle lastige toegangssituaties en kan compact worden opgeborgen voor opslag of transport naar het volgende karwei.