Wie zijn wij?

Wij investeren in mensen.
Zij maken het verschil in veiligheid, JOUW veiligheid!

Deskundigheid en
kwaliteit zijn
doorslaggevend

Safe Access BV is een bruisend bedrijf met een duidelijke visie als het over dienstverlening in verband met veiligheid gaat. De missie van het bedrijf gestoeld op ervaringen en expertise, bijeengesprokkeld gedurende meer dan 80 jaar terreinervaring.

Zoals de naam het zegt, zijn wij bezig met safe access – ‘veilige toegang’- tot moeilijk toegankelijke werkplekken in de meest brede zin van het woord. Wij noemen dat ‘werkplekken met een verhoogd risico’. Dit kunnen werkplekken zijn op hoogte of in de diepte, alle mogelijke vormen van besloten ruimten, plaatsen waar verhoogd risico is op brand/explosie, plekken met een problematische luchtkwaliteit of inrichtingen waar een redding/evacuatie bij calamiteit voor grote problemen zorgt.

Safe Access wil deze missie voor haar klanten invullen met alle mogelijke gespecialiseerde hulpmiddelen die ter beschikking staan. Wij investeren sterk in onze medewerkers … Dat is onze garantie voor het behalen van kwaliteit, betrokkenheid en klantgerichte veiligheidsresultaten. Samen creëren wij ‘veilige werkmethoden’, meer dan ‘toegevoegde veiligheid aan bestaande onveilige werksituaties’.

Ook werken wij nauw samen met een netwerk van ervaren specialisten en dienstverleners, die wij inschakelen naarmate de behoeften van bepaalde klant vraagstukken en -interventies het vereisen. Hier hoort ook een uitgekiend productaanbod bij, zoals u verder op onze website kunt zien en lezen.

Door onze opgedane ervaring staan wij sterk in alle sectoren en gaan we ook weloverwogen nieuwe uitdagingen aan, samen met onze partners.

Onze klanten

Wij werken direct en indirect voor klanten in de (petrochemische-), industrie, maritieme sector en de Overheid.

DOW / DUPONT
SHELL
Damen shipyards
Holland shipyards
Muehlan BV straal-schilders en steigerbouwbedrijf
Crowner’s Services BV
NAM
Paraat Brand beveiliging BV